Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Pravi Turski Sutlijaš
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Uključite na 220 stepeni na gornji grejač i zapecite sutlijaš dok ne bude gotov....

Za bolju boju ukusnog sutlijaša odozo pečem nekoliko minuta i na gornjem grejaču....

Pogledajte još zašto se ne zgusne sutlijaš, kao i koji pirinač da koristimo za sutlijaš....

Dobro operite bulgur i ocedite ga.
U šerpi ugrejte vodu sa solju i dodajte bulgur u nju. Zaklopite šerpu i ostavite da vri 30 minuta, dok ne upije...

Posipamo cimetom kroz šablon, da se dobiju interesantni oblici kao ukras na sutlijašu za goste....

2

Na pari ugrevamo mleko, vodu i zaslađivač dok ne provri.
Sipamo pirinač, kuvamo uz neprestano mešanje dok se pirinač ne skuva.
Skidamo sa vatre...

Ovi sastojci upijaju mnogo vote i lepo je da amarant bude prethodno skuvan ili potoljen prethodne večeri.
Pirinač i kinou operemo i stavljamo da...
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: