Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Pravi Turski Sutlijaš
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Uključite na 220 stepeni na gornji grejač i zapecite sutlijaš dok ne bude gotov....

Za bolju boju ukusnog sutlijaša odozo pečem nekoliko minuta i na gornjem grejaču....

Posipamo cimetom kroz šablon, da se dobiju interesantni oblici kao ukras na sutlijašu za goste....

Pogledajte još zašto se ne zgusne sutlijaš, kao i koji pirinač da koristimo za sutlijaš....

Sipajte u posudice sutlijaš i pecite u posudi za pečenje na pari na 160-170 stepeni.
Ukusan sutlijaš od kokosa!...

Pirinač potopimo na jednu noć. Sledećeg dana ga dobro operemo.
Stavljamo u šerpu vodu i pirinač. Kad provri dodajemo mleko, šećer i nožem isečemo...

Dobro operite bulgur i ocedite ga.
U šerpi ugrejte vodu sa solju i dodajte bulgur u nju. Zaklopite šerpu i ostavite da vri 30 minuta, dok ne upije...

Sutlijaš sipajte u posudice i stavite ih u frižider. Pre služenja pospite cimetom u prahu....

Ovi sastojci upijaju mnogo vote i lepo je da amarant bude prethodno skuvan ili potoljen prethodne večeri.
Pirinač i kinou operemo i stavljamo da...
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: