Način pripreme
U posudu sipamo kukuruzno brašno, odozgo prosejemo belo brašno, stavljamo so i dobro promešamo kašikom.
Vodu zagrevamo u mikrotalasnoj, treba da bude mlaka. Stavljamo kvasac u vodu i mešamo.
Pravimo udubljenje u brašnu, sipamo ulje i postepeno sipamo vodu sa kvascem, mešajući rukom ili kašikom.
Zamešamo testo, ono će biti mnogo lepljivo i zrnasto zbog kukuruznog brašna.
Testo treba dobro da se zamesi, koristeći belo brašno. Ostavlja se da testo naraste, nakon što naraste, premesi se opet pomoću belog brašna.
Podelite na šest jednakih lopti, stavljate malo ulja u ruke i blago pritiskate da bude okrugli oblik i 2 centimetra debljine.
Mažete posudu za pečenje uljem i ređate ih, ostavljate da narastu sasvim malo da ne bi ostale mnogo tvrde.
Nakon što su narasle posipaju se sirom i čubrom. Peku se dok ne budu potpuno gotove na 170 stepeni.