Novogodišnja rebarca sa crnim vinom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
591
25/09/2018
"Tradicija nalaže da se na trpezi za Novu godinu servira najbolje i mi smo s tim računali - zato i predlažemo ovaj recept za novogodišnja rebarca "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano325
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjska rebra - 500 g
  • luk - 2 glavice
  • crno vino - 1/2 šolje
  • maslinovo ulje - 4 kašike
  • so - 2 prstohvata
* merne jedinice

Način pripreme

Luk se seče na kolutove, rebarca se seku na parčiće i posipaju se solju.

Luk se prži u maslinovom ulju, dodaju se rebarca i prže se dok ne postanu zlatasta.

Dodaje se vino i sve se dinsta na laganoj vatri 40 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar