Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Divlja車nicle»But od jelena sa sosom od pavlake

But od jelena sa sosom od pavlake

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Glavni urednik
55214332209
But od jelena sa sosom od pavlake1 / 2
25/09/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
80 min.
Porcije
4
"To će biti najukusnija divljač koju ste ikad probali - časna kulinarska"

Potrebni sastojci

  • meso od jelena - 4 šnicle od buta
  • luk - 12 manjih glavica
  • pavlaka - 100 g
  • bujon - mesni 1/2 šolje
  • majčina dušica - 2 grančice
  • ljute paprike - 2 komad
  • so
  • maslac
* merne jedinice

Način pripreme

Zapržite šnicle i luk u tiganju s maslacem. Isecite ljute paprike na kolutove, odstranjujući semenke i dodajte zajedno s majčinom dušicom.

Stavite u tiganj i bujon, a nakon toga i pavlaku, stavljate poklopac i dinstate dok meso ne bude gotovo.

Na kraju posolite.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: