Pastrmka na roštilju sa marinadom

27/09/2018
"Nema veze kakav vam je roštilj - marinada je važna "
Priprema60 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno80 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano36
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite pastrmku od unutrašnjosti i dobro operite. Začinite solju i biberom po ukusu. U dubokoj posudi ili drugoj odgovarajućoj posudi pripremite marinadu.

Malinovo ulje pomešajte sa sokom od limuna i u njih dodajte iseckan luk, iseckan beli luk, strukove majčine dušice, ruzmarin i mirođiju.

Potopite ribu u marinadu, uvijte posudu providnom folijom i ostavite u frižideru 1 sat.

Ugrejte roštilj i namažite ga sa malo maslinovog ulja.

Pecite pastrmku sa obe strane. Servirajte sa svežom salatom ili prilogom po želji.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar