Slepljene prženice sa nadevom

01/10/2018
"Jedinstvene punjene prženice - toliko su ukusne a bukvalno vode do zavisnosti "
Priprema10 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno20 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano142
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Umutite jaja viljuškom. Kriške hleba namažite maslacem ili margarinom. Četiri namažite krem sirom.

Preko stavite parče šunke (pršute), odozgo kačkavalj, a preko njega isečeni krastavac. Preko svake kripke sa nadevom stavite po jednu od drugih krišaka, namazanih samo maslcem (margarinom).

Dobro pritisnite da se lepo zalepe. Potopite u umućena jaja i stavite u tiganj sa dobro ugrejanom mašću. Pržite dok ne bude gotovo.

Nadev može biti i sladak - džem, tečna čokolada. Onda stavite prstohvat šećera u umućena jaja. A slan možete odabrati po vašem ukusu i želji.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar