Klasičan kjopoolu bez pasterizacije

Toni AleksovToni AleksovPočetnik
21/11/2018
"I tako, kada se govori o klasici, setimo se ovog recepta, a ne padne nam na pamet Betoven, naprimer!"
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano83
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ispecite patlidžane, paprike i paradajz na 220 stepeni oko 45 minuta.

Oljuštite sve i nasecite povrće na male komade. Dodajte sitno naseckani beli luk. Dobro promešajte i začinite po ukusu.

Ponovo dobro promešajte i dodajte peršun.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar