Bonapeti.rs»Recepti»Sosovi»Marinade»Marinada za divljač i šnicle

Marinada za divljač i šnicle

Elena TodorovaElena Todorova
Kuvar
30271
Marinada za divljač i šnicle2 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Ukupno
5 min.
"Znate da se divljač obavezno marinira, a mi znamo kako se tačno marinira"

Potrebni sastojci

  • luk - 2 glavice, sitno isečen
  • peršun - 1/2 vezice, iseckan
  • crno vino - 1 šolja
  • lovorov list - 1 komad
  • ulje - 1 šolja
  • biber - sveže mleven
* merne jedinice

Način pripreme

U luk dodajte peršun. Dolijte vino, ulje, lovorov listi i malo bibera.

Promešajte sve i namažite divljač i šnicle. Nakon oko 1-2 sata su spremni za pečenje.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: