Kurban od ovčijeg mesa

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
96
599
27/11/2018
"Za svečani praznik i za slavljenike imendana - ukusan kurban sa ovčijim mesom "
Priprema30 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno120 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano327
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prelijte meso i kolenicu hladnom vodom. Stavite da se kuvaju na tihoj vatri, dok tokom kuvanja posolite.

Nakon što se meso skuva, dodajte očišćen i isečen luk, narendanu šaragrepu, korenje celera i peršuna, paradajz, iseckane čenove belog luka.

Kuvajte kurban dok ne uvri povrće, pazeći da se ne raskuva.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar