Pečurke punjene topljenim sirom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj73913
28/11/2018
"Ovakva predjela se ne gledaju sa divljenjem, ona se jedu s apetitom "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 747
  • Pregledi tokom meseca169
  • Pregledi tokom sedmice50
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke se dobro operu i izdube iznutra malom kašikom. Iseče se šunka i topljeni sir na veoma sitne kocke. Pomešaju se.

Uzima se jedna pečurka i skroz odozdo se stavlja malo parče maslaca, nakon čega se dopunjuje smesom od šunke i topljenog sira. Skroz odozgo se stavlja parče kačkavalja.

Gotove pečurke se ređaju u posudu za pečenje i u nju se sipa jedan prst vode. Peku se u prethodno zagrejanoj rerni dok ne budu gotove.

Nek vam je slatko!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar