Orada sa limunom

04/12/2018
"Predlog za lagan ručak ili večeru Orada sa neverovatnim mirisom limuna"
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano129
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo oradu i dobro je posolimo sa svih strana. Da bismo pojačali ukus dobro spolja posipamo biberom.

Preporučujemo da limun bude organski, zato što ga koristimo sa korom. Dobro ga operemo i sečemo na krugove.

Punimo svaku ribu kriškama limuna i strukom mirođije za miris. Odozgo takođe možemo staviti limun. Cela će soba mirisati na pečeni limun.

U pleh, namazan maslinovim uljem stavljamo ribe i pečemo sa folijom dok ne budu gotove. Ako su deblje potrebno im je više vremena.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar