Ražnjići sa svinjetinom, lukom, pečurkama i paprikama

Ražnjići sa svinjetinom, lukom, pečurkama i paprikama

Ražnjići sa svinjetinom, lukom, pečurkama i paprikama
Fotografije: tsvetoslava kirkova
1 / 2
05/12/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
"Znate, da biste jeli krte svinjske ražnjiće, najvažnije je da prethodno marinirate meso. Otkrivamo vam savršenu marinadu"

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 400 g
  • paprike - 1 komad, zelena
  • paprike - 1 komad, crvena
  • luk - 2 glavice, crni
  • pečurke - 4 komada, šampinjoni
  • za marinadu
  • ulje - 2 supene kašike
  • soja sos - 1 supena kašika
  • senf - 1 kašičica
  • čubar
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Meso i luk isečemo na krupnije kockie, paprike isečemo na široke komade, pečurke isečemo na četiri dela. Pomešamo sastojke za marinadu i dodajemo u sastojke za ražnjiće.

Sve dobro promešamo i ostavljamo na 2 sata ufriždieru. Nakon toga nižemo na ražnjiće, smenjujemo meso i povrće i pečemo na roštilju ili na gril tiganju dok ne budu gotovi.

Serviramo sa prilogom po izboru.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: