Prženice sa kiselim mlekom, kačkavaljem i jajima

10/12/2018
"Brz, aromatičan doručak koji če sve natreati da iskoče iz kreveta da sednu za sto "
Priprema5 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano252
  • Pregledi tokom meseca26
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Izrendamo kačkavalj na krupnije rende. Stavljamo u posudu rendani kačkavalj, potrebno nam je 1 šolja. Dodajemo 2 kašičice maslaca i 4 kašičice kiselog mleka.

Umutimo jedno jaje, stavljamo i njega u posudu. Lepo promešamo sve.

Nanosimo kašikom od smese na krišku hleba. Stavljamo kriške na gril ili mali pleh.

Ako je u parti grilu i okrećemo sa druge strane da se ispeku i odozdo.

Pečemo dok ne dobiju lepu boju.

Serviramo prženice sa čašom soka.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar