Svinjska džigerica u paradajz sosu na tiganju

Mariola Pantelic
Mariola Pantelic
Početnik
17/12/2018
"Đakonija koju ćete spremiti za čas. Servirajte sa toplim hlebom iz rerne i jedite dok se ne zasitite "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano278
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo džigericu, praziluk i luk i zapržimo u maslinovom ulju dok džigerica ne promeni svoju boju (ja sam koristila prethodno skuvanu džigericu).

Posipamo začinima i dodajemo paradajz, prethodno narendan i čekamo dok ne uvri.

Narendamo kačkavalj i sklanjamo sa ringle.

Jelo serviramo toplo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar