Marokanske lepinje na tiganju

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
713
901
30/12/2018
"Gotove za minut - brzo i lako, probajte naše marokanske lepinje na tiganju"
Priprema20 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno30 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Korisnici, koji su pripremili ovaj recept: 2
  • Ukupno pregledano1 587
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom sedmice15
  • Rejting5 od 5
  • Skuvano2

Potrebni sastojci

  • kvasac - 15 g
  • voda - 250 ml
  • so - 1 kašičica
  • šećer - 1 prstohvat
  • ulje - 2 kašike
  • brašno - za meko testo
* merne jedinice

Način pripreme

Zamesimo meko testo od nabrojanih sastojaka.

Podelimo na 8 loptica i svaku lopticu razvijamo u malu lepinju debljine 2-3 milimetra.

Mažemo uljem sa obe strane i ostavljamo da odstoje 20 minuta.

Pečemo na slaboj vatri, okrećući sa obe strane na po nekoliko sekundi.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar