Pržena pastrmka sa domaćim garam masala začinom

08/01/2019
"Znate kako se prži pastrmka, ali zapišite pažljivo sastojke za domaći garam masala začin "
Priprema20 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano290
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pastrmka - 2 komada
  • biber - 1/2 kašičice, u zrnu
  • cimet - 1/4 kašićice
  • kardamon - 3 zrna
  • karanfilić - 2 zrna
  • lovorov list - 1 komad
  • kumin
  • so
  • ulje - za prženje
* merne jedinice

Način pripreme

U ugrejan teflonski tiganj sipajte začine, promešajte i sačekajte da se oslobode mirisi.

Premestite u avan i izgnječite sitno. Dobjeni začin možete čuvati u staklenoj tegli.

Operite, očistite i fileirajte ribu, posolite je i pospite domaćom garam masalom po ukusu.

Pržite ribu u ugrejanom ulju.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar