Pileća srca - kebap

Toni AleksovToni AleksovDžedaj19092
18/01/2019
"Bogat kebap sa pilećim srcima - to je jelo, koje jedva čekamo da probamo "
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano320
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Srca operite i očistite. Iseckajte ih na sitno. Skuvajte ih u slanoj vodi. Ocedite ih i upržite.

Dodajte seckani luk, začine i dolijte toplu vodu. Dobro promešajte i ostavite jelo da se krčka. Na kraju, dodajte narendani paradajz.

Posle nekoliko minuta, promešajte brašno u malo vode i dodajte pavlaku. Sipajte preko srca.

Ostavite na vatri još 10 minuta i jelo je gotovo. Poslužite sa kuvanom fusili testeninom, belim pirinčem ili krompir pireom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar