Način pripreme
Priprema testa: U velikoj posudi prosevamo sa solju. Pravimo udubljenje i u njega stavljamo maslinovo ulje i kvasac.
Sipamo vodu i postepeno zamesimo meko testo. Oblikujemo lopte, ostavljamo ih na 30 minuta da nadođu.
Priprema nadeva: Isečemo salatu sitno. Kačkavalj možemo izrendati, možemo ga sitno iseći (ja sam sitno iseckala). Pečurke takođe sitno iseckamo.
Kad testo bude gotovo, uzimamo jednu po jednu loptu, svaku pritiskamo uz pomoć čaše i tako oblikujemo malu picu. Pored čaše pravimo proreze, nakon toga sakupljamo dva kraja u jedan.
Oblikujemo malo udubljenje, u njega stavljamo iseckanu salamu, kačkavalj i pečurke. Ja sam prvo stavila kečap, a nakon toga salamu, pečurke i na kraju kačkavalj.
Odozgo premažemo jajetom. Poređamo u pleh, obložen papirom za pečenje. Stavljamo u prethodno ugrejanu rernu i pečemo dok ne bude gotovo.