Čokoladna glazura sa čokoladom i pavlakom

30/01/2019
"Postoji nešto što će svaki kolač učiniti savršenim - ova čokoladna glazura "
Priprema20 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno30 min.
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano586
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • prirodna čokolada - 400 g, 80 % kakaa
  • slatka pavlaka - 200 g
  • vanila - 2 g
  • voda - 10 kapljica
  • esencija - 5 kapljica, čokoladna
  • šećer - 2 supene kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Pavlaku sa šećerom lepo umutimo mikserom.

Čokoladu stavljamo na paru sa vanilom, vodom i esencijom i rastopimo dok ne dobijemo glatku smesu.

Ostavimo da se malo ohladi. Počinjemo da dodajemo u pavlaku lagano ili uz pomoć kašike.

Mutimo mikserom na nisko brzini.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar