Način pripreme
Od suvog kvasca, soli, šećera, ulja, mlake vode i brašna zamesimo standardno meko testo.
Nakon toga u duboku posudu stavite mleveno meso i u njega dodajte čubar, biber i jaja. Zamesite lepo.
Pečurke i masline sitno iseckajte i dodajte u mleveno meso.
Sir takođe izrendajte unutra i ponovo lepo prmešajte.
Testo rasporedite na lopte jednake veličine, namažite ih obilno uljem. Lopte od testa razvucite rukama da dobijete veliku mekiku. Unutra stavite od nadeva i ivice testa uvijte da dobijete nešto kao čamac.
Pleh obložite papirom za pečenje i na njega poređajte princeze, između svake treba da ima bar jedan prst razmaka. Nakon toga ostavite da nadođu 15-20 minuta.
Testo ne treba prethodno da nadolazi, nego tek nakon što se oblikuju princeze.
Ugrejte rernu na 200 stepeni i onda stavite princeze da se peku. Pecite dok ne porumeni testo. Nakon toga izvadite pleh iz rerne.
Izrendajte kačavalj i njime obilno pospite čamce. Vratite u rernu na još oko 2 minuta.