Način pripreme
Šnicle se stavljaju u odgovarajuću posudu i prelivaju se rastvorom od dve kocke bujona, tako da se prekriju - stoje tako oko 12 sati.
Nakon toga se skuvaju u šerpi, pri čemu se dodaje malo vode i soli u bujon u kome su se natapale - izvade se, poređaju se na dno posude za pečenje i posipaju se čubrom.
Luk i paprika se iseckaju i u tiganju sa uljem se izdinstaju sa malo soli i soja sosa, dok luk ne postane staklast - rasporede se preko šnicli. Pečurke se očiste i stavljaju se u šerpu sa oko 2 litra vode da se skuvaju sa malo soli.
Kada budu gotove, bujon im se procedi, a one se iseku na kocke - dodaju se na sličan način preko sastojaka u posudi za pečenje.
Sa brašnom i zagrejanim uljem u odvojenoj posudi pravi se sos od proceđenog bujona od pečuraka i onog od šnicli, ne mnogo gust, sa dodatim začinima i preliva se preko sadržaja u posudi.
Kačkavalj se narenda i posipa se kao završni detalj. Jelo se peče oko pola sata u rerni na 180 stepeni. Ukus je interesantan i dopao bi se i onima koji nisu vegetarijanci :)