Kavarma sa piletinom i prasetinom

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
11/02/2019
"Kada ne možete da odlučite kakvu kavarmu više volite - pripremite ovu - em je sa piletinom, em je sa svinjetinom, em veoma ukusna "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano15
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 500 g
  • pileći file - 500 g
  • luk - 2 - 3 glavice
  • paradajz pore - 1 šolja
  • crvene paprike - 1 komad
  • šargarepa - 2 komada
  • biber - prstohvat, mleven
  • aleva paprika - 1/2 kašičice
  • so - 2 kašičice
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo dve vrste mesa na komade.

Stavljamo ih u posudu sa prethodno ugrejanim uljem i pržimo.

Sitno isečemo šargarepu i paprike. Luk oljuštimo i isečemo na polumesece.

Kad se meso proprži, dodajemo luk, šargarepu i crvenu papriku.

Začinimo solju, alevom paprikom, bierom, sipamo mlaku vodu i ostavljaamo da vri oko 30-35 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar