Kavarma na seoski način sa pilećim batacima

11/02/2019
"Kavarma, koja će vas naterati da sipate dodatno, čak i tri puta "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano279
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite luk na polumesec, šargarepu na žilijen i beli luk sitno, stavite ih u duboku šerpu i pržite sa malo ulja. Dodajte u njih 2 supene kašike meda i soja sos.

Isecite začinjene pileće batake i dodajte ih u povrće, zajedno sa 1 šoljom slatkog vina.

Ostavite da vri oko 15 minuta.

Kad kavarma bude polugotova, dodajte paprike i paradajz. Ostavite još 6-7 minuta na ringli.

Začinite kavarmu karijem i biberom. Po želji dodajte i kačkavalj, isečen na kockice.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar