Način pripreme
Odvojite belanca od žumanaca. Umutite belanca sa šećerom da dobijete penu, a žumanca mutite dok se ne pojave mehurići. Pomešajte belanca i žumanca, dodajte sok od pomorandže, koru, toplu vodu i ulje. Dobro promešajte. Na kraju dodajte prašak za pecivo, vanilin šećer i brašno - koliko je potrebno.
Druga korica se pravi na isti način, sa dodatne 3 kašike kakaa, peče se na 180 stepeni. Za krem se mleko unapred skuva, a kad se malo ohladi se dodaje jajima, prethodno umućenim sa šećerom.
Zatim sipajte u malu šerpu dok ne proključa, a onda dodajte brašno, umućeno sa malo vode, mešajući sve vreme da ne zagori. Dodajte vanilin šećer, pa kad se smesa zgusne, sklonite sa vatre. Nakon što se korice ispeku, isecite ih pomoću konca, da biste od 2 korice dobili 4.
Torta se pravi na sledeći način: prvo stavite braon koricu, pa prelijte sirupom, dodajte krem i tako redom sve dok ne potrošite sve korice. Ukrasite po želji, ali obavezno stavite pomorandžu.