Način pripreme
Prosevamo brašno u posudu. Dodajemo jaja, šećer, prašak za pecivo i vanilu. Dobro umutimo i dobijeno testo pečemo u ugrejanoj rerni.
Dobijenu koru ostavljamo da se ohladi. U posudi umutimo žumanca na krem, dodajemo maslac i šećer u prahu. Dobro umutimo da dobijemo krem od maslaca.
Za glazuru umutimo belanca na sneg. Dodajemo šećer u prahu i dobro umutimo. Hladnu koru sečemo na pola. Jedan deo stavljamo u odgovarajuću posudu.
Prelivamo slatkom vodom ili sokom jednog kompota (po želji). Namažemo koru kremom, poređamo bananu, bananu i po preko krema. Poklopimo drugom korom, pokrivamo glazurom.
Poređamo odozgo kriške oljuštene breskve i bananu. Posipamo rendanom čokoladom. Možemo koristiti i gotove šećerne mrvice. Ostavimo u frižideru nekoliko sati.