Brze zatvorene pice

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8226
3
13/02/2019
"Nema vremena za kompikovane recepte - evo kako da napravite ukusne pice za manje-više 20 minuta "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano154
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sipamo u posudu mleko i sodu, promešamo i dodajemo i ostale sastojke, pri čemu brašno dodajemo postepeno dok se ne dobije meko testo.

Podelimo testo na pola i razvijamo ga.

Salama, kačkavalj i sir se iseku na tanke parčiće i raspodele se na dve kore, posipaju se sa malo šarene soli i zatvaraju se (pomoću viljuške se dobro pritisnu krajevi).

Stavljamo gotove zatvorene pice u posudu za pečenje postavljenu papirom i pečemo u umerenoj rerni dok ne bude gotovo (15-20 minuta).

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar