Slana bundeva sa ruzmarinom

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
3k
245
315
25/02/2019
"Izazivamo vas da probate slanu bundevu sa ruzmarinom - kombinacija, koju ćete dugo pamtiti"
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano495
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • bundeva - 1/2 komada
  • đumbir - prstohvat, u prahu
  • so - prstohvat
  • biber
  • kora od pomorandže
  • ruzmarin - svež
  • beli luk - 3 - 4 čena
* merne jedinice

Način pripreme

Operite i očistite bundevu od semenki. Nasecite je na polumesece.

Poređajte bundevu u pleh, koji ste obložili papirom za pečenje.

Pospite so, đumbir i biber preko bundeve.

Narendajte koru limuna ili pomarandže.

Stavite čenove belog luka sa ljuskom i nekoliko grančica ruzmarina.

Prelijte sa malo ulja i pecite na 200 stepeni oko 30 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar