Arapski pirinač sa mlevenim mesom i graškom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70513
25/02/2019
"Jednostavno orijentalno jelo sa ukusom i aromom, koje svi vole "
Priprema5 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno30 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano130
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Mleveno meso se zaprži u malo ulja. Začinjava se kuminom i biberom po ukusu.

Dodaje se grašak i dinsta se pet minuta. Nakon toga se dodaje pirinač, voda i so po ukusu.

Ringla se smanjuje i kuva dok pirinač ne bude gotov.

Servira se sa taratorom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar