Ćuftice od sočiva i mlevenog mesa

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
95
591
06/03/2019
"Kada je reč o ćufticama, otvoreni smo za svakakve predloge, zato što, kako kaže Vini Pu, što više to bolje "
Priprema25 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano163
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sočivo se stavlja u posoljenu vodu i ostavlja da vri oko 20 minuta, nakon čega se ocedi i pasira.

Pomeša se mleveno meso sa svim ostalim sastojcima, a začini se stavljaju po sopstvenom ukusu - nema tačno određene količine, ali je dobro da sve te arome budu u sastavu ćuftica.

Ako vam se smesa učini previše retka možete da je zgusnete prezlama, dok se ne dobije gustina smese običnih ćuftica.

Oblikujte u loptice i pržite u zagrejanom ulju sa obe strane.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar