Šnicle od divljači

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77183
11/03/2019
"Ne uzimajte pušku, već hvatajte kašiku - ove šnicle od divlje svinje se neće napraviti same "
Priprema20 min.
Ukupno20 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano78
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • divlja svinja - 800 g, meso
  • luk - 1 glavica
  • jaja - 5 komada
  • voda - 1 šolja
  • brašno - 1 šolja
  • peršun - struk
  • so
  • biber
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Meso sameljite. Ako vam se čini suvo, a volite masnije, možete da dodate malo slanine.

U posudu stavite mleveno meso, dodajte peršun isečen na sitno. Stavite so i biber po ukusu. Promešajte dobro.

Isecite na sitno luk i dodajte ga u mleveno meso, promešajte.

U odvojenoj posudi pomešajte brašno sa vodom, postarajte se da se ne stvore grudvice. Dodajte smesu u mleveno meso i dobro promešajte.

Zagrejte ulje u tiganju, zagrebite kašikom smesu od mesa i pržite dok ne bude gotovo.

Možete da servirate sa kriškama limuna ili sezonskom salatom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar