Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Ražnjići»Ražnjić sa mlevenim mesom i slaninom na roštilju

Ražnjić sa mlevenim mesom i slaninom na roštilju

Ražnjić sa mlevenim mesom i slaninom na roštilju4 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
4
"Recept je naš, a vi treba da zagrejete roštilj i da ohladite pivo"

Potrebni sastojci

  • mleveno meso - 400 g, sa začinima
  • slanina - 4 parčeta
  • luk
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite i isecite luk na odgovarajuće parčiće. Podelite slaninu po dužini na dva dela.

Namažite svako parče mlevenim mesom i uvijte u rolnu. Naniite rolne na drveni ražnjić, po sredini stavite parčence luka, a nakon toga još jednu rolnu.

Radite tako dok se ne potroše sastojci. Zagrejte roštilj i ispecite šiš sa obe strane dok ne bude gotov. Servirajte sa odgovarajućim garnirungom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: