Način pripreme
Luk isečemo na trakice ili sitno, a šargarepu na štapiće. Pečurke očistimo i sečemo na kriške.
U šerpu stavljamo 6 šolja vode i povrće. Ostavljamo da provri.
Posebno stavljamo vodu da provri za pirinčanu fidu - 2 šolje. Kad provri smanjujemo vatru, dodajemo fidu i kuvamo 3-4 minuta, mešamo s vremena na vreme.
Skidamo sa vatre, ocedimo, operemo ledenom vodom, ocedimo ponovo i ostavljamo poklopljeno sa strane.
Kad voda sa povrćem provri, dodajemo bujon od povrća. Smanjujemo vatru i ostavljamo dok povrće ne omekšta.
Nakon toga, isečemo tofu na kockice i dodajemo u šerpu.
Uzimamo pola šolje bujona i u njemu pomešamo miso pastu. Kad nestanu grudvice dodajemo supu. Kuvamo još oko 5 minuta, meri se od stavljanja tofua.
Na kraju dodajemo nori kore, isečenen na kratke ivice i ostavljamo još 2 minuta da omekšaju.
Prilikom serviranja stavljamo fidu od pirinča, nakon toga sipamo supu odozgo.