Jagnjeći ražnjići na Sofijski način

17/03/2019
"Ovo su najukusniji jagnjeći ražnjići koje smo probali i dok nam neko ne donese druge, ukusnije, ne menjamo mišljenje "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije12
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano112
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo meso na komade kao za ražnjiće, posipamo solju, biberom i čubrom i ostavljamo da odstoji 1 noć u frižideru.

Nakon toga stavljamo u šerpu i prelivamo vodom i svežim mlekom i ostavljamo da vri 5-6 minuta.

Kad se ohladi, nanižemo komade na ražnjiće i pečemo na roštilju, s vremena na vreme prelivamo rastopljenim maslacem.

Između komada mesa možemo nanizati komade luka, paradajz i papriku.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar