Pečeni patlidžan sa kačkavaljem i dimljenim vratom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
28/03/2019
"Da znate, samo sa kačkavaljem je ukusno, a dimljeni vrat smo stavili za raskoš "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano55
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • patlidžan - 2 komada
  • kačkavalj - 60 g
  • kobasice - 100 g dimljenog vrata
  • ulje
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Patlidžane operite i podelite ih na pola, zatim stavite u slanu vodu da otpuste gorčinu.

Zatim ih stavite u rernu najmanje 15 minuta, pa ih iscedite i stavite sa uljem da se zapeku.

Isecite dimljeni vrat i kačkavalj na trake, pa ih posipajte preko, posipajte i biber i ponovo vratite da se sve zapeče.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar