Način pripreme
U mlako mleko dodajte sveži kvasac i šećer i ostavite malo da se rastopi.
U prosejano brašno stavljamo jaje, ulje i mleko, zamesimo testo, ostavljamo na 40-50 minuta da nadođe na toplom.
Kad testo bude gotovo podelimo ga 2 jednaka dela. Jedan razvučemo na papiru za pečenje i stavljamo u pleh u kojem ćemo peći.
Mleveno meso propržimo u malo ulja, posipamo solju i biberom po ukusu.
Polovinu komada čedar sira poređamo preko mesa, tako da po ivicama ostane malo praznog mesta i odozgo stavljamo prženo mleveno meso, luk, kečap i majonez po ukus.
Krastavce sečemo na tanke krugove koje takođe stavljamo odozgo. Nakon toga odozgo stavljamo i druge komade sira. Umutimo jaje i njime namažemo ivice pice da bi mogli da zalepimo gornje testo.
Razvučemo i drugo testo i stavljamo na picu, zalepimo ivice, a preostalo jaje namažemo odozgo.
Stavljamo u prethodno ugrejanu rernu na 230 stepeni 25 minuta. Za vreme kuvanja probušimo na nekoliko mesta viljuškom.
Pečemo dok ne dobije zlatnu boju.