Veganska zatvorena pica

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
96
593
28/01/2019
"Zar ne znate da je ova veganska zatvorena pica najukusnija sa veganskim pivom?"
Priprema5 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno25 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano311
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Testo se razvije i iseče poprečno na 3 dela. Kiseli krastavčići se iseku na krugove. Kačkavalj se narenda.

Masline se iseku na manje parčiće. Svaki deo se namaže paradajz pireom.

Na jednu polovinu svakog dela se stavljaju kiseli krastavčići, kukuruz i masline. Posipa se narendanim kačkavaljem, šarenom solju i čubrom.

Poklapa se drugom polovinom i krajevi se pritiskaju viljuškom. Peku se na papiru za pečenje na 160 stepeni dok ne bude gotovo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar