Šaran pohovan sa kornfleksom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8824
3
15/04/2019
"Jaka vatra i kornfleks - tako se pravi najbolji prženi šaran "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano64
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • šaran - 1 komad
  • kornfleks - 500 g
  • kukuruzno brašno - 200 g
  • so
  • selen
  • biber
  • jaje - 1 komad
* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo šarana od iznutrica i krljušti. Isečemo ga na kotlete.

Umutimo jaje u tanjiru zajedno sa začinima i u drugom zamesimo kukuruzno brašno i kornfleks.

Uvaljamo parčiće šarana u jaje i začine, posle u smesu sa kornfleksom i kukuruznim brašnom i pržimo u prethodno zagrejanoj masnoći.

Pržimo sa svake strane po 5 minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar