Kajgana sa mladim lukom na seoski način

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
16/04/2019
"Uzmite hleb i dođite - znate kakvu smo seosku gozbu spremili "
Priprema5 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno15 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano111
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • jaja - 6 komada
  • sir - 250 g
  • luk - 2 glavice
  • mladi luk - nekoliko struka
  • biber - po želji
  • ljuta aleva paprika - po želji
  • maslinovo ulje - 3 kašike (ulje)
* merne jedinice

Način pripreme

Umutite jaja u činiji, dodajte izmrvljni sir, pa promešajte. Očistite obe vrste luka. Crni luk isecite na polumesece, a sveži luk sitno iseckajte.

Zagrejte maslinovo ulje u tiganju, dodjate crni luk i propržite malo. Dodjte svež luk i pržite do zlatne boje.

Na kraju dodajte umućena jaja i promešajte. Mešajte dok jaja ne budu gotova. Posipajte biberom i ljuspama aleve paprike. Poslužite jaja u tiganju i sa domaćim hlebom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar