Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Janija»Janija od graška sa pilećom džigericom

Janija od graška sa pilećom džigericom

EliEli
Šegrt
11125
Janija od graška sa pilećom džigericom2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
25 min.
Kuvanje
65 min.
Ukupno
90 min.
Porcije
4
"Danas smo rešili da napravimo vašu omiljenu janiju od graška, ali sa džigericom Da smo znali da je tako ukusna, samo bismo je tako spremali"

Potrebni sastojci

  • pileća džigerica - 1 pakovanje
  • grašak - 1 pakovanje
  • paradajz - 500 g
  • aleva paprika - 2 - 3 kašike
  • luk - 1 - 2 glavice
  • mirođija - sveža
* merne jedinice

Način pripreme

Luk iseckajte i blago ga propržite, dodjate grašak i paradajz i ostavite da se kuva.

Posebno stavite pileću džigericu u vruću vodu i ostavite da se malo prokuvaju.

Ocedite ih i stavite ih u posudu sa graškom. Dodajte i alevu papriku.

neka se sve kuva još 15-20 minuta. Na kraju dodajte i svežu mirođiju.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: