Aromatične sušene paprike sa crvenim pasuljem

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
24/04/2019
"Za Badnje veče su obavezne, ali mi volimo uvek da jedemo ove aromatične sušene paprike sa pasuljem "
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano114
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prvo stavite vodu da proključa i spustite sušene paprike, pa neka ostanu tako dok vi napravite nadev.

Ako sami kuvate pauslj, onda ne treba da ga prekuvate, a ako želite da brzo spremite sve, onda koristite pasulj iz konzerve.

Luk sitno iseckajte, stavite ga da se prži, pa dodajte pauslj, koji ste ocedili.

Dodajte paradajz pire i malo vode, pa ostavite da se sve krčka zajedno. Dodajte nanu i malo aleve paprike, posolite.

Napunite oceđene sušene paprike pasuljem i poređajte u tavu, posipajte malo ulja i sipajte šolju vode.

Pecite u rerni. Ovo je brz i veoma ukusan recept.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar