Skuša sa sosom

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
47
11
326
01/05/2019
"Klasičan recept za skušu, koju svako hoće makar jednom da proba u životu"
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano143
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Video recept

Način pripreme

Ribu očistite od kljušti, peraja, unutrašnjosti i glave. Dobro operite, posipajte so i stavite na dno tave.

Crni i beli luk sitno iseckajte i stavite u dubok tiganj sa malo ulja. Čim omekšaju, dodajte mleveni paradajz. Dodajte sosu so po želji.

Čim se malo zgusne, dodajte sitno iseckan ekisele krastavčiće, konzerviran grašak i sitno iseckane listove celera.

Sos promešajte i presipajte u tavu sa ribom. Skuša se peče u rerni na 200 stepeni. Servirajte sa kriškama limuna.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar