Gulaš sa pasiranim krompirom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
01/05/2019
"Postoje i oni gulaši koji se mogu zaboraviti, ali ovaj nije jedan od njih - ovaj gulaš sa ispasiranim krompirom nećete nikad zaboraviti "
Priprema15 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno95 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano80
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ispasirajte skuvan krompir. Isecite paškanat, šargarepe i paprike na kocke.

Teleću kolenicu očistite od skrame. Dodajte so i biber. Isecite na krupne komade. Ispržite meso sa svih strana.

Iseckajte crni i beli luk i prodinstajte. Kada luk omekša, dodajte iseckan paškanat, šargarepu, paprike i meso.

Dodajte čubar, kumin, origano, majčinu dušicu, ljutu i slatku alevu papriku. Dodajte paradajz na kockice. Posolite i pobiberite.

Prelijte vodom i dodajte sitno iseckan peršun. Ostavite gulaš da se kuva na tihoj vatri oko sat vremena.

Servirajte teleći gulaš prkeo ispasiranih krompira.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar