Zelena prolećna supa sa heljdom i bulgurom

07/05/2019
"Aromatična, brine se o figuri, ali najvažnije - veoma ukusna prolećna supa sa heljdom i bulgurom "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano20
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • kopriva - 150 g
  • zelje - 2 veze
  • heljda - 50 g
  • bulgur - 50 g
  • voda - 6 - 7 šolja
  • aleva paprika - 1 - 2 kašičice
  • so - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

Koprivu i zelje operite i zelje potopite.

Vodu stavite da provri i kad se to desi dodajte korpivu i zelje.

Operite heljdu i bulgur i dodajte ih.

5-10 minuta kasnije stavite začine i ostavite na tihoj vatri dok ne bude gotovo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar