Pečurke punjene ćuretinom i maslacem

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
299
09/05/2019
"Crno vino, punjene pečurke i dosta dobrog raspoloženja - tri uslova za neverovatan praznik "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano69
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pečurke - 500 g, sveže
  • maslac - 125 g
  • ćureće meso - 200 g, dimljeno
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite pečurke i operite ih. Uklonite drške i poređajte u tavu, koju ste prethodno nauljali.

U sredinu svake pečurke stavite komadić maslaca. Poređajte ćureće meso na male komade, koliko da se pečurke napune. Na svaku pečurku stavite po parče dimljenog ćurećeg mesa.

Zagrejte rernu na 200 stepeni i stavite da se peku 10-15 minuta.

Servirajte tople. Mogu se servirati kao predjelo ili kao garnir.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar