Pastirska ćufta

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
25/05/2019
"Da smo znali da pastiri jedu ovako ukusne ćufte, odavno bismo čuvali ovce "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano371
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • kravlji sir - 100 g
  • krompir - 600 g
  • pileće meso - 100 g kuvano i bez kostiju
  • ulje - 100 ml
  • prezle - 200 g
  • jaja - 6 komada /300 g/
  • peršun - 30 g
  • biber - 2 kesice
* merne jedinice

Način pripreme

Prehtodno skuvan i oguljen krompir ispasirajte zajedno sa sirom. Sitno iseckajte kuvano pileće meso i dodajte krompiru.

Razbijte u smesu 2 jajeta i začine. Zamesite dobro smesu za pastirke ćufte.

Napravite ćufte, pohujte sa prezlama, umućenim jajima i stavite da se isprže.

Ove ćufte se služe sa kiselim mlekom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar