Način pripreme
Izlupajte šnicle. U činiji pomešajte sve sastojke potrebne za marinadu, pa potopite šnicle u nju. Ostavite ih u frižider da odstoje nekoliko sati. Vatrostalnu činiju ovalnog oblika obložite folijom.
Marinirane svinjske šnicle poređajte u vatrostalnu posudu, tako da prekrijete dno i zidove činije. Krajevi svake šnicle bi trebalo da vire malo iz činije. Izrendajte šargarepu i luk, podelite na pola, pa jednom polovinom posipajte šnicle. Izrendajte šunku i malo kačkavalja, dobro ih promešajte i njima napunite pečurke.
Punjene pečurke poređajte preko izrendane šargarepe i luka, a preko njih pileći file. Posipajte preostalim narendanim lukom i šargarepom i na kraju narendajte kačkavalj. Krajeve svinjskih šnicli povijte ka unutra.
Pokrijte folijom i pecite oko 2 sata na 170-180 stepeni. Vatrostalnu činiju izvadite iz rerne i veliku ćuftu prebacite u tepsiju. Pecite je još nekih 10 minuta, dok ne porumeni.