Klasičan recept za pržena srca u maslacu

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
25/05/2019
"Veoma je važno za srca da ih ne prepržite previše "
Priprema5 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno20 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano353
  • Pregledi tokom meseca41
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pileća srca - 800 g
  • maslac - 150 g
  • biber - po želji
  • so - po želji
* merne jedinice

Način pripreme

U tiganju otopite maslac i dodajte oprana srca, oceđena od vode. Dodajte biber i so po želji. Dobro promešajte i pržite.

Pre nego što ih sklonite sa vatre, proverite da nisu žilava. Treba da se prže na umerenoj vatri.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar