Pržene ćuftice od domaćeg mlevenog mesa

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77153
03/06/2019
"Da bi ste bili sigurni ne samo da jedete najukusnije ćuftice, već i od čega su napravljene, napravite ih sa domaćim mlevenim mesom "
Priprema25 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano240
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Na mašini za mlevenje sameljemo meso i slaninu, dodajemo jaja, luk isečen na sitno i sve začine.

Zamesimo veoma dobro i ostavljamo da odstoji nekoliko sati. Pomoću brašna oblikujemo ćuftice i pržimo u ulju.

Krompir skuvamo, nakon toga sečemo na kocke i dodajemo luk, ulje, sirće i so.

Promešamo dobro i garniramo ćuftice sa njima i kriškama limuna.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar