Čorba od šargarepe, tikvica i pirinča

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
07/06/2019
"Posne čorbe za izgladnele duše - probajte ovu i nećete želeti da pogledate drugu "
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano371
  • Pregledi tokom meseca34
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Povrće se očisti i iseče na kocke. Stavljamo šerpu sa litar i po vode na ringlu.

Sipa se povrće, ulje i malo soli. Kuvamo čorbu 20 minuta.

Dodaje se narendan paradajz i pirinač. Kuva se dok pirinač ne bude gotov.

Možete da se napravi zaprška ili da se začini pavlakom. Servira se sa isečenim svežim peršunom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar