Domaće svinjske kobasice

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67413
16/06/2019
"Više o umetnosti uživanja u kvalitetnoj domaćoj hrani naći ćete u ovom receptu za jedinstveno ukusne kobasice "
Priprema60 min.
Ukupno60 min.
Porcije20
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano30
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 3 kg, but ili plećka
  • so - 80 g
  • šećer - 10 g
  • biber - 10 g
  • kumin - 10 g
  • čubar - 10 g
  • aleva paprika - 10 g
  • svinjska creva - očišćena i oprana
* merne jedinice

Način pripreme

Isecite meso na kocke i začinite ga mlevenim začinima. Ostavite u frižider na 24 sata. Nakon toga sameljite meso i stavite u frižider na još 24 sata.

Nakon toga napunite svinjska creva melvenim mesom pomoću mašine za mlevenje mesa sa nastavkom za punjenje kobasica na koji nanižete svinjska creva i oblikujete kobasice.

Gotove kobasice možete da zamrznete u porcijama.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar